Renkaat luotettavalta paikalliselta toimijalta Poriin ja muualle Satakuntaan

KESÄRENKAAT ALKAEN

175/65R14          232€ / SRJ

195/65R15          256€ / SRJ

205/55R16          268€ / SRJ

205/60R16          292€ / SRJ

225/50R17          324€ / SRJ

215/45R18          360€ / SRJ DOT15 (225/40R18 tilalle)

235/35R19          412€ / SRJ

Hinnat sisältävät rengastyöt alle laitettuna.

Paljon myös muita kokoja, soita ja kysy!

Hae renkaat Porin Ojantieltä edullisesti

Valtarenkaasta noudat renkaat edulliseen hintaan, olipa ajoneuvosi henkilöauto, työjuhta tai jokin muu kulkupeli. Samaan hintaan kuuluu tietenkin hyvä palvelu, ja teemme tarvittavat rengastyöt sinulle sopivalla aikataululla. Renkaiden vaihto sujuu meillä muitta mutkitta pienen tovin odottelulla. Tervetuloa hakemaan kesä- ja talvirenkaat Porin Impolasta.

Valikoimistamme löydät henkilö- ja pakettiauton renkaiden lisäksi myös renkaat mm. moottoripyöriin, kottikärryihin, kuorma-autoihin, traktoreihin ja trukkeihin.

Tarjoamme myös joustavaa Resurs Bankin -rahoitusta rengasostoksien yhteyteen.

Talvirenkaat – millaiset renkaat tarvitset?

Aika hankkia uudet talvirenkaat? Ja vieläpä edulliseen hintaan? Valtarenkaasta löydät edullisesti niin kitkarenkaita kuin nastarenkaita. Kattavasta valikoimastamme pyörittelemme henkilöautojen, pakettiautojen, SUV-/maasturin ja muiden ajoneuvojen renkaat sopuhintaan.

Kitkarenkaat vai nastarenkaat? Kummallakin rengastyypillä on kannattajansa. Valintaan vaikuttavat ajotyyli ja -kokemus, sekä vallitsevat talvikeliolosuhteet. Nastarenkaat soveltuvat etenkin jäiselle tienpinnalle. Nastarenkaat ovat erinomaiset myös kaupunkiliikenteen liukkailla ramppi- ja risteysalueilla sekä mustalla jäällä.

Kitkarenkaat soveltuvat hyvin kokeneelle, ennakoivan tyylin kuljettajalle. Sen parhaat ajo-ominaisuudet tulevat esille pakkasilla jäisillä ja lumisilla tienpinnoilla. Myös mukavan hiljainen rengasmelu on kitkarenkaiden käyttäjien mieleen. Kitkarenkaita käyttävän ei tarvitse olla niin tarkkana vaihtopäivissä, sillä periaatteessa niillä saa halutessaan huristella ympäri vuoden. Tätä ei kuitenkaan suositella, sillä kitkarenkaat menettävät ominaisuutensa lämmössä, eivätkä jatkossa tule toimimaan talvella siten kuin on suunniteltu.

Lain mukaan talvirenkaiden sallittu vähimmäisurasyvyys on 3 mm. Tämä on todellisuudessa kuitenkin huomattavan vähäinen, suositeltavaa on hankkia uudet talvirenkaat, kun urasyvyyttä on jäljellä noin 4–5 mm. Satakunnassa Porin Valtarenkaasta löydät apua talvirenkaiden valintaan.

Kesärenkaat

Hyvät kesärenkaat ovat hiljaiset, energiatehokkaat ja pitävät myös haastavalla sadekelillä. Sahaavalla ajotyylillä kesärenkaat saattavat kulua melko nopeastikin, joten kesärenkaatkin tulisi tarkastaa rengaspaineineen säännöllisesti.

Lain mukaan kesärenkaissa tulee olla urasyvyyttä vähintään 1,6 mm. Tämä on melko vähän, ja suositeltavampaa olisikin vaihtaa kesärenkaat viimeistään urasyvyydessä 4 mm. Valtarenkaan asiantunteva rengastiimi kartoittaa ajoneuvoosi parhaimmat mahdolliset renkaat edullisesti.

Tarkista millaisilla renkailla ajelet!

Tarkista renkaat säännöllisesti, jotta voit olla varma niiden turvallisuudesta. Etenkin pitkille reissuille suunnatessa on käydä koko ajoneuvo läpi renkaita myöden. Oikeanlaiset rengaspaineet varmistavat, että ajelet turvallisesti. Liian alhainen rengaspaine muuttaa ajo-ominaisuuksia ja pahimmassa tapauksessa rikkoo renkaan. Liian iso rengaspaine taas kuluttaa rengasta nopeammin,  joten siksi rengaspaineen säännöllinen mittaus kannattaa.

Nopean palvelun rengasliike Porissa ja muualla Satakunnassa

Laajasta rengasvalikoimastamme löydät varmasti hinta-laatu-suhteeltaan sopivat renkaat. Rengasliike Valtarengas palvelee kattavasti Porin Impolassa – tervetuloa hyville ostoksille!