Peräkärryt ja autotrailerit

Valtarenkaalta löydät peräkärryjen myynnin, vuokrauksen ja huoltopalvelun

Peräkärryjen myynti

Edustamme laadukkaita MAJAVA-peräkärryjä. Majavan tuotteet ovat suomalaista laatutyötä ja malliston tuotteet ovat EU-tyyppihyväksyttyjä. Majava Group Oy panostaa kestäviin ja pitkäikäisiin tuotteisiin, joiden valmistuksessa käytetään vain laadukkaita materiaaleja. Lähes kaikki peräkärryt ja venetrailerit ovat kastamalla kuumasinkittyjä, joka on paras ja pitkäikäisin menetelmä ruostumista vastaan.

Majava logo

Majava perävaunut

Peräkärryn vuokraus on vastaus muutto- ja rakennuskiireisiin

Oletko muuttamassa tai rakentamassa? Tarvitsetko näppärää peräkärryä rakennus- tai muuttohommiisi? Vuokraamme peräkärryjä edulliseen hintaan projektisi helpottamiseksi. Pienet pyrähdykset ja pidemmätkin matkat käyvät vuokraperäkärryllä ketterästi. Usein peräkärryjä tulee hyödynnettyä satunnaisesti, joten sellaisen vuokraaminen saattaa omistamisen sijaan olla järkevämpää. Samalla ratkaistaan peräkärryn säilytyshuoletkin. Vuokrattu peräkärry ei turhaan seiso pihamaalla tyhjän panttina.

Meiltä löytyy erilaisia vuokravaunuja, joista kaksi on autotraileria. Vuokravaunujen pituudet vaihtelevat runsaasta kahdesta metristä neljään metriin. Ota yhteyttä, niin etsitään tarpeeseesi sopiva vuokravaunu.

Porin Valtarenkaalla peräkärryn vuokraus on varsin edullista – tutustu siis oheiseen hinnastoon!

Iso autotraileri, 194x403cm, kantavuus 1880kg

Pieni autotraileri, 194x403cm, kantavuus 1410kg

65,-/vrk + pantti 25,-

65,-/vrk + pantti 25,-

Kuomuvaunu, 150x325cm, hyötykorkeus 135cm 25,-/vrk
Avovaunu, 150x350cm 20,-/vrk

Pidemmistä ajoista laskemme tarjouksen, esim. 1 viikko 5 päivän hinnalla.